МАРИЯНА ПОПОВСКА

КОРПОРАЦИЯ „ТИАНДЕ”

Тианде е руска компания създадена през 2007 година в град Барнаул от петима предприемачи, вложили личен капитал. Тяхната идея е да създадат компания, която носи здраве и красота на ползващите продуктите и развитие на работещите в техния екип. Компанията набира бързо популярност, финансови успехи и признание в Русия и изпреварва заложената в стратегията за развитие експанзия в Европа.
Продукцията включва продукти по древни тибетски, китайски и алтайски рецепти, произведени в Русия и Китай. В Китай продуктите се произвеждат в предприятия с традиции, там където се съхраняват древните рецепти. Към настоящия момент, компанията работи в над 33 страни по света и има над 15 милиона партньори.

ПРОДУКЦИЯТА

Продуктите се категоризират, като козмецефтика, съчетание от козметика и фармация.
Действат терапевтично, справяйки се с проблемите и нуждите на тялото, или по-точно казано подпомагат качеството на организма да се самовъзстановява.
Имат висок активен състав съпоставим с професионалните продукти (15 – 20 %), с този бонус, че активния състав е натурален .
Ключови съставки в продуктите са: женшен, гъба линджи, джинджифил, водорасли, кордицепс, змийска мас, муцин от охлюви, овча плацента и др.

 Смело може да се твърди, че продуктите на ТианДе са помогнали на десетки хиляди хора да се избавят от проблем, да повишат самочувствието си и да олеснят ежедневието си.

Мотото на бранда е „Изберете днес, помислете за утре! „. Именно към това се спремим- да съветваме нашите клиенти да се грижат за себе си и да се наслаждават  на утрешния ден.

СЕМИНАРИ

Nunc nec massa nec est interdum suscipit. Donec vel orci quis dolor

КОНСУЛТАЦИИ

Nunc nec massa nec est interdum suscipit. Donec vel orci quis dolor

Клиентски
отзиви

100% нашите клиенти препоръчват Tiande на приятели и роднини. Предлагаме Ви някои мнения и препоръки от нашите потребители.

Любен Милев

"Истински природни феномени са продуктите на Тианде. Вече една година ползвам от тях и съм нов човек!”

Даница Стоjанова

"Отлично качество”